Kuld H mellem My Way’s Amsterdam og Heidi blev født d. 29. januar 2013 om morgenen. Der blev født 5, men kun 4 overlevede, da Heidi valgte at aflive en. Denne unge var meget lille. Billede fra dag 0 – taget sen aften hvor Heidi så småt har fundet sig tilpas i rollen som mor.

by

Kuld H født

No comments yet

Gallery

by

Produkttests – bundstrø og godbidder

1 comment

Categories: Foder, Ikke kategoriseret, Produkttest, tilbehør og bundstrø, Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Jeg har d. 7. januar fået to nye produkter fra Lux Shoppen ind til test hos hamsterne

Back 2 nature – bundstrø : http://www.lux-shoppen.dk/back-nature-10l-p-1000.html

Æblepiller – godbid : http://www.lux-shoppen.dk/aeblepiller-p-1022.html

Back to nature bundstrøet har jeg afprøvet en gang tidligere og denne erfaring har jeg taget med mig ind i denne anbefaling :)
Det virker i en periode rigtig godt. Det er lidt sværere for hamsteren at grave i – faktisk næsten umuligt, hvis ikke man hælder rigtig meget op i buret. Det er lidt hårdere for hamsteren at gå på end tradionelt bundstrø, men dette virker ikke til at genere hamsteren. Hamsteren kan let og uden problemer pille brundstrøet i stykker til at lave en lille blød rede, men jeg synes nu stadig de har bedst af at få et supplerende materiale til reden – den bliver nemlig ikke stor og varm kun af Back 2 nature.
Det holder rigtig fint på lugten og holder tørt utroligt længe. buret virker rent og fint længe. Det smuldrer lidt i bunden i takt med at det bliver tisset på, men det klistrer ikke til bunden som alm. spåner kan gøre – STORT plus! :) Det er ligeledes totalt støvfrit – og forbliver støvfrit selvom hamsterene roder rundt i det – en meget vigtig detalje for bundstrø til kinesere og roborovski dværghamstere som begge kan være lidt sarte med meget støv i næsen.
Generelt et ok bundstrø, men skal jeg bruge det, så skulle det være i stedet for bøgeflis og så supplere op med boxo comfort, som jeg i dag bruger i den “bløde” ende af buret :)
Back 2 nature skal jeg også have testet på robo’erne her inden for kort tid og se hvordan det vil fungere som opblanding i deres boxo – de er nemlig meget afhængige af et bundlag de kan grave i, så måske det kan være med til at afstive lidt i den blåde Boxo :)

Æblepillerne har jeg her til aften forsøgt at give både kineserne og roborovski dværghamsterne – robo’erne kom styrtene ud af hulen og hev dem alle ind i kindposerne og med ind i reden. Det MÅ være gode tegn! :)  de dufter i hvert fald godt i robo-næser.
Kineserne var lidt mere forsigtige – som med alt nyt mad! :) Nogle spiste straks en enkelt mens andre snuste og gik ind i reden igen. Alle viste det dog interesse, så jeg vil klart følge op på denne anmeldelse om kort tid – for jeg tror bestemt at kineserne OGSÅ spiser dem inden de går i gang med deres sædvanlige foder. De er bare ikke så madglade, så hvis ikke lige de er sultne, så spiser de ikke selvom det dufter nyt og spændende :)

1 2 3 4 5 9 10