Om Satomis hold af kinesiske hamstere
Satomis kinesiske hamstere er et lille kærligt hold af kinesiske hamstere som hyggedyr.
Kineserne herhjemme bor i bure på ca. 40*55 cm lavet af Antonius systemet fra Ikea. Se dem her. På den måde har hver hamster et godt bur som indeholder alt hvad den behøver og jeg har et bursystem som letter den daglig håndtering og rengøring.

Opdrættet er nu lukket ned på pause på ubestemt tid, men da jeg opdrættede aktivt var det med avlsmål og avlsetik, og jeg ser mig selv som en erfaren opdrætter af hamstere. Jeg har i flere år opdrættet under navnet DK Nadezhda’s i Dansk Hamster Forening, men efter en længere pause startede jeg op på ny med nyt stamnavn.

Jeg er med i Dansk Hamster Info – en informationsside om hamstere.

Herigennem er jeg godkendt opdrætter.

Jeg opdrættede naturligvis kun sunde og dejlige hamstere, som blev solgt ud til hjem, hvor de kunne være kæledyr.
Jeg hjælper naturligvis også gerne andre i gang med avlen af kinesiske hamstere, hvis dette har interesse og står naturligvis stadig til rådighed for spørgsmål.

Om opdrættet åbner op igen er ikke fastlagt, men mon ikke jeg kommer igen, når der kommer mere struktur og ro på hele livssituationen igen, når jeg ved mere med arbejde, boligforhold osv. og får lidt styr på min hverdag igen – måske om et par år :)
Indtil da er kineseropdrættet givet videre til kyndige hænder hos Alpha hamsterodpræt i Kolding, Nightangels hamsteropdræt i Kgs. Lyngby og Kenneth Worm i København. Så håber jeg de tre i fællesskab kan videreføre BEW arbejdet til noget positivt og godt – og hvem ved om ikke jeg en dag kommer i gang igen og samler op på det igen en gang :)  Siden her bliver i hvert fald på sin plads og så må jeg se hvad fremtiden bringer.

Til dagligt er jeg uddannet ergoterapeut. Jeg bor i Aalborg Øst og døren er altid åben for besøgende til en snak om kinesiske hamstere.

Kontakt mig vha. af denne kontakt form.

* indicates required field

 

Eller fang mig på msn på
msn@dk-nadezhda.dk
(husk at skrive hvorfor du ansøger mig på msn, for at blive accepteret)